Äckel ;o

hahaha, det är någon random person som skriver till mig hela tiden på facebook haha XD
Tror att jag lagt till honom genom något tråkigt spel som jag spelat förr, vet inte haha XD Men han skriver ju om en massa saker, och ibland på sitt eget språk, fattar ju ingenting då hahaha XD RETARD ;)

Waow!

iPhooooone :D
finally ;)
Ni får bild sen

SNAAAART! :D <3

Ååååh, det är ju nästan dags att gå hem nu, få va ledig i 4 dagar! AWESOME! :D Men... Jag har inga pengar kvar... -.-' hehe, aja, man kan väl göra saker utan pengar? Njaae... Ääh, får väl ta sthlms pengarna om jag ska göra något ;)
-
BTW, ska till sthlm med klassen, alla nior på petre åker dit och går på grönan, ska bli kul ;)
Hejsvejs, nu ska jag äta :P

Rätt eller fel?

Jag sökte på Shintoister i skolan idag, och då kom det upp en bild på två små pojkar som blev hängda. Jag blev såklart nyfiken så jag klickade på bilden och kom in på en blogg. Jag såg inte vart bilden fanns, men jag kom in på ett lite intressantare inlägg i den. Så jag läste det, och den som skrev det talar sanning tycker jag. 
-
Jag har aldrig haft någonting emot folk som är olika. Enligt mig spelar det ingen roll om någon är stor eller liten, lång eller kort, ful eller fin, brun eller vit, straight eller gay. Alla är lika värda i mina ögon. Den som skrivit detta verkar tycka samma sak. Det är det inlägget som är här nedanför, läs det. :) Gå in på hans blogg också: http://sarbaz.blogg.se/ Han skriver väldigt bra!! :)
-
-
"Den andra sidan
-
Vem vet, är det din son? Eller din dotter, som inte blir som dig? Är det din bror, som spanar på såna som han. Eller din syster, som kallar kvinnor vackra. Är det din vän, som försöker finna det du har? eller är det du själv, som blir intresserad i folk av samma kön?
-
De tvingas gå gömda, de vågar inte alltid komma fram. För ut ur garderoben, ökar risken för misshandel. För att älska en man, ökar risken för ärekränkning. För att älska en kvinna, verkar öppna dörren för sexuella trackaserier. Att våga vara ärlig, belönas ibland med föräldrarnas hat.
-
Det räcker inte med lagstiftning, utan det krävs en helomvändning. Visst de får gifta sig, men diskrimineringen finns kvar. Visst de får adoptera, men hatet samlar flera. Folk kallar det sjukdom, och vi tror allt är bra. Ja vi bor i Sverige, men hör på mig samma hat finns kvar.
-
De flyr hit från Iran, för där blir de hängda. Men migrationsverket sätter stämpeln, de måste vända. De avrättas i Saudi arabien, för att de vill vara som alla andra. De fängslas i uganda, och kommer aldrig någonsin ut igen. Bibeln säger att de förstör, Påven säger ord som gör att de dör.
-
Nej allt är inte ok, de jagas fortfarande. invandrare handikappade och kvinnor är alla utsatta, men det är hbt personer också dags att fatta. Tänk er situationen, ni berättar er djupaste hemlighet, och pappa svarar med en örfil. Tänk er att bli hatade, för att ni också vill bli älskade.
-
Den andra sidan, som vissa inte gillar. Präglas av folk med två händer, och två ben. Med ett huvud, och ett hjärta. Som arbetar, och studerar. Som bär kläder, och idrottar. De spelar poker, och de gråter. De hatar, och de älskar. De vill behandlas som oss, och det är dags att vi lyssnar!


Av: Sarbaz

"
Vad tycker du?

Spökhus

Har varit på "spökhusjakt" med några av mina vänner i helgen. Va ganska kul, om man räknar bort det faktum att jag inte gick in i ett av de (vilket jag ångrar, fan för att vakort och osmidig...). Iaf, vi va till Säter och Rottneby. I Säter måste man klättra över en dum stenmur på typ 4-5 meter, och I Rottneby kunde man fråga efter nyckel och rundtur ;o Hahaha xD Lite retard hehe cx
-

Säters mentalsjukhus
Googlebild

Rottneby
googlebild
-
Det va mörkt när vi va där så kunde inte få så bra bilder...


FFFFFFFFFFFFFFFUUU...

hehehehe, vill ni se min fiiiiina fiiiiiiina mobil? ;(
-
Hatar att bli arg och jääääääätte irriterad -.-'
Fast iofs så hade jag inte fått raseriutbrott på jättelänge, nu väntar jag på att jag ska börja storgrina igen också så kan jag va glad igen i några månader :)
-
hahaha, låter retard, men sån är jag ;o :P

Jag + Rubriker = ?!*%/¤&Ä#!

Kom nyss hem från Robertsholm. Emme och Maarkus åkte dit och tog en rök med mig och Martin, och Rambo :P Haha! Rambo kissade på Emmes bil, stackarn :/ haha, får hjälpa na tvätta den sen om hon vill de :P Hon har ju en såndär smart lufttryckstvättgrej, mycket bättre än bara en vanlig vattenslang! ;o
-
Men ska snart sova, måste plugga inför Matte Nationella imorrn, och prov i Nervsystemet och eventuellt Cellen också ;o Fast jaa, jag får förmodligen säga till Maria att jag har velat vara social ist...
-
DET ÄR MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR(av skoldagar alltså) så jag kommer förmodligen att få gå IV ... -.- Men jaja... Skit samma, orkar inte dalta runt i sånt. Visst är jag pessimist inom det mesta, men ibland så måste man vara realistisk. Jag har 95 poäng, iaf förra läsåret. Jag behöver egentligen 130... -.-' det sög ju...

Usual ;P

hehe, idag vaknade man av att en tant kom in i rummet och talade om en väldigt irriterande grej för en! vart skitsur, så jag städade mitt rum...  Sen åkte jag ut med Emme och köpte glass, så grillade vi nu på kvällen. FörBEEP gott kan jag lova! ;)
Men men, jag kanske kan cykla upp till Robertsholm och träffa Martineus om en stund, han ville ta en cigg med mig hahaha XD
Jaa, det gör jag nog. Bra med motion vettu! ;) Men hej svejs! :)