Nattnatt

Va till sandviken med tsnt och söstra mi idag, blev ett stop på monroes för att äta och sen vidare till rusta och dollar för att småkillar lite, råkade visst bli lite fattigare och köpte mig ett "nytt sängbord", eller tre trälådor för att vara exakt. Tror faktiskt att de kan passa ganska så bra bredvid sängen/soffan, hyllan jag använder nu sjunger på sin sista vers så tyckte det va dags att skaffa mått nyare och piffigate ! 
 
Hade förmodligen varit mycke billigare att köpa bananlådor och betsa de själv men det hafe dock inte varit lika stiliga som dessa ! 
 
 
Och och vilket fint väder vi fått måste jag bara säga, efter att ha haft solsken i kanske en vecka så började det med lite regn, men nu är det nästan så man börjar tro att vintern är här igen... Snö överallt, JIPPIE...
 
 
 

5 saker som irriterar mig

Jag har gått runt och varit små irriterad några dagar nu, mest över småsaker men det är ändå sånt som jag stör mig på... 
 
1. När folk inte svarar
Det är så himlans drygt när man försöker få tag i någon eller bara vill vara allmänt social och den utvalde inte svarar... Det värsta är när man vet med säkerhet att personen i fråga läst det man skrivit men skitit i att svara ! 
 
2. När man inte kan sova
Det finns nästan inget värre än att ligga vaken i sängen i timmar och verkligen försöka somna ! Tillslut ger man ju upp och gör allt möjligt för att få sig lite sömn. ibland blir jag så desperat efter sömn att jag går ut och går flera varv runt huset eller cyklar iväg, det är bara sjukt irriterande ! 
 
3. När folk inte är tacksamma
Om man har ställt upp med både personlig tid som kan utnyttjats till viktigare saker och pengar eller grejer och personen i fråga inte säger tack för det man gjort så kan jag bli rasande. Det kunde använts till någonting annat känns det som då.
 
4. När folk ställer omvända frågor
Om någon säger t.ex. "ååh jag kommer inte att kunna skriva provet imorrn för jag har inga pennor kvar" eller "ååh jag har så några cigg kvar, jag kommer inte klara mig tills imorrn" och säger det oå ett sånt sätt så att det låter som om de tigger eller som om de vill att man ska säga "jag kan köpa det till dig" eller "vill du låna av mig?"... Det är väl ändå bara att fråga vafaan! det värsta som kan hända är att du får ett nej eller blir hänvisad till någon annan!
 
5. När man känner press 
Att prestera så bra så att alla blir glada är något som jag inte kan göra, någon blir alltid besviken eller sviken. Som t.ex. mina rester i skolan, mina lärare, mina vänner och min familj tjatar om att jag måste bli klar med de. Jag vet själv om att jag måste bli klar med de och det blir inte bättre om ni tjatar, det blir faktist bara värre! När jag känner mig tillräckligt pressad så slänger jag bara allt åt sidan och skiter totalt i det tills allt lagt sig och ingen säger något om det på ett tag. jag kan inte prestera mitt bästa om jag har press på mig, så om man vill att jag ska göra något så räcker det att säga till en gång, jag tar tag i det när jag känner mig redo och det tar bara längre tid om man tjatar och pressar Mig! 
 
 

Biljetter beställda

Brynäsmatcher är alltid roliga, så nu lite impulsivt beställdes visst två biljetter till matchen på söndag! Tur att man har folk nära som är medlem, annars hade det kanske inte gått... Ska bli så jälla härligt att få stå och skrika ur sig lite skit, har inte gjort det på flera månader nu! 
 
Skulle vilja tipsa om en låt också, echo med outtrigger, den va med i melodifestivalen iår men blev tyvärr inte det bidrag som fick flest röster... Jag älskar den!!
 

Låt mig få sova

Då sitter man här på trappen igen och väntar på att John Blund ska komma och dänga till mig i huvudet så att jag nästan inte hinner in till sängen! August ligger där redan, lite avis på han faktiskt... 
 
Ååååh jag är så himlans otaggad inför imorrn när skolan börjar, om jag ens kommer upp så kommer jag att va död när jag väl kommer dit... Blir inte många knop gjorda då! Men måste dit, har en massa saker att göra och det är 3 veckor kvar tills det ska va klart ! Så jag är ju inte den smartaste som lägger mig och läser körkortsboken istället för elböckerna... Förstår inte varför jag gått och blivit så anti att plugga, det har aldrig varit ett problem förut... 
 
Nääe usch, nu tänker jag nog krypa ner med August och försöka sova ändå.
Sara plattade håret på mig idag :)

Underbart...

Va till hälsocdntralen i förrgår, i hopp om att jag skulle kunna få penicillin för halsfluss... Men så va inte fallet, har tydligen gått och dragit på mig körtelfeber, så då va det bara att åka hem igen och vänta på att det ska gå över av sig själv... Tur att det inte smittas via luften säger jag bara !
 
Idag fyller min systerson år också så det blir väl att fira honom senare, dock kommer jag nog att vara som ett vandrande lik eftersom att jag inte hunnit gå och lägga mig än...
Nån som vill pussas där ute ? ;)

Det går framåt

Just nu ser framtiden faktiskt ganska ljus ut ! Det känns som om hela världen vänts upp och ner, men den verkar ha vänt och blivit lite bättre. Trotts att halsen är som den är och illamående kommer och går så längtar jag nästan tills nästa dag kommer nu. Ny dag och nya möjligheter, gäller bara att ta i från tårna och satsa allt på det man vill åstadkomma så kan man göra nästan vad som helst ! 
 
Jag trodde inte att jag skulle klara mig här i livet förr, jag trodde verkligen att jag skulle va död den dag min 18 årsdag var, men här står jag, och nu känner jag mig mer klarsynt än någonsin. Dock har jag brytningsfel på ena ögat men jag ser så klart som är möjligt för att vara jag ! ;)
Jag vet inte om denna känsla av klarsynthet kommer att vara länge men det är lika bra att ta vara på den medans den ännu finns här ! 
 
Så nu tar jag och drar med mig den ner i sängen med August och sover lite, så får man se vad morgondagen har att erbjuda ! :)
 
 
 
 
 
 

Mensflunsan och körkort

Jahapp, då ligger man i sängen med feber och ont överallt samtidigt som man hostar ihjäl sig, det är ingen bra kombination ! Får trösta mig med att August är här och myser med mig trotts mina hostattacker och klaganden. Han är då fan trogen han, finns alltid där ! 
 
Medans August ligger bakom mig och inväntar John Blund så passar jag på att läsa lite i körkortsboken. Inte direkt det som jag behöver plugga på just nu men det bara blev så nu ! 
 
Nu måsta jag lägga ifrån mig telefonen innan han blir avundsjuk på uppmärksamheten han inte får, gonatt ;)