Skjut mä !

Spelar ju inte en endaste jävla roll vad man gör, hur mycke man än skriver och försöker så ligger man ändå i slutändan och gråter sig själv till sömns... Inaktiverar fb ett tag och försöker hålla mig ifrån att ta dö på mig själv och resten av världen med dehär äckelhumöret som kommer hela F**king tiden... Ingenting verkar ju funka som dr. Ska här i världen så varför skulle jag då funka som jag ska...? Lika bra att lägga ifrån sig mobilen nu också för annars så kommer jag väl att slänga in den i väggen snart också...

Snart smäller det !

Tror att det är första natten det här året som jag är forever alone, det kanske är lite skönt men det är skönare att somna när någon ligger och knorrar i närheten. Dock är det skönt att somna till musik eller tystnad också. 
 
Och imorrn är det sista dagen på jullovet, sen börjar allvaret igen. Ska försöka göra lite nytta imorrn och träna inför ett prov som behöver göras, ett av några stycken. 
som vanligt har jag den turen att fylla år samma dag som skolan börjar ! Då har man vandrat jorden i 18 hela år utan avbrott. Gud va mycke skit som hänt redan, förmodligen hinner det hända lika mycke skit resten av mitt liv också hehe
 
Jag dka ska fira min dag i skolan i några timmar, sen blir det iväg på hockey i Leksand, hoppas Brynäs vinner så att de andra kan gå tillbaka till sandlådan och leka ;) 
 
Ska väl hoppa ner i sängen med min 50 nyanser av frihet och lyssna på lite musik och invänta John blund :)
gonatt ! :)